رئیس سازمان فضایی ایران: ماهواره‌هایی با دقت تصویربرداری بالاتر در راه است-راهبرد معاصر
ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده سرقت دارو‌های سرطان در بیمارستان شریعتی هم تایید شد اخاذی یک رمال از خواننده معروف زمان اعلام نتایج آزمون‌های معلمی مشخص شد + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش جزئیات تازه از گروگان‌گیری هولناک یک خانواده ۹ نفره رشتی به مدت ۲ سال + توضیحات مقام قضایی وزیر آموزش و پرورش: مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان رفع شد مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش صادر شد + جزئیات خشکی تالاب پریشان ۱۵ ساله شد ماجرای یک پرونده عجیب در دادسرای جنایی تهران؛ مقتول زنده بود سرقت‌های سریالی با بازی در نقش پرستار کودک زمان رونمایی از تراموای تهران ماجرای جراحی که از بیمار خود سرطان گرفت اختصاص شعبه ویژه پرونده‌های سقط غیرمجاز در دادسرا نگرانی از افزایش سرطان گوارش در ایران تمدید مهلت مشاهده و تایید «سوابق تحصیلی» تا ۲۰ دی/ الزام تمامی داوطلبان کنکور برای تایید سوابق

رئیس سازمان فضایی ایران: ماهواره‌هایی با دقت تصویربرداری بالاتر در راه است

حسن سالاریه، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران در گفتگوی ویژه خبری به تشریح ابعاد مختلف ماهواره‌های دقت ۲متر و سایر دقت‌ها پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۱ - ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 28
کد خبر: ۲۰۶۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن سالاریه به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران در برنامه گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شب، ۵ مهرماه، درخصوص پرتاب ماهواره نور۳ گفت: با قرارگیری موفق ماهواره نور۳ در مدار که صبح امروز صورت گرفت، در کلاس ماهواره‌های نانو یا ماهواره‌های فوق سبکی که بتواند با دقت مطلوبی تصویربرداری کند، در گام بزرگی برداشته شده است.

رئیس سازمان فضایی ادامه داد: در آینده نزدیک رسیدن به دقت تصویربرداری ۲ و ۲.۵ متر و ۴ متر در برنامه است و قرارداد‌های آن نیز امضا شده و در محله کار و تحقیقات هستیم.

سالاریه تصریح کرد: پیش بینی ما این است که تا پایان ۱۴۰۴ بتوانیم در حوزه دقت‌های ۱ متر هم قدم‌هایی برداشته شده و فاز تحقیقاتی آن آغاز شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران با اعلام این خبر که، تا ۲سال آینده پرتاب‌های متعدد ماهواره با دقت ۵، ۴ و ۳.۵ متر را در برنامه خود خواهیم داشت، تاکید کرد: در زمینه زیرساخت خصوصا در حوزه تجمیع و تست ماهواره در اجرام بالا نیز در برنامه ۱۰ ساله سازمان فضایی قرار دارد.

سالاریه بیان کرد: در حال حاضر ماهواره‌هایی با دقت متفاوت ۱۵ متر، ۵ متر و دقت‌های دیگر در حال تولید و یا در صف پرتاب قرار دارد که البته به دلیل جرم بالا امکان پرتاب آن‌ها با ماهواره‌بر قاصد ممکن نیست، اما به زودی با تثبیتی که در لایه لئو برای اجرام بزرگ‌تر صورت می‌گیرد، این اتفاق در کشور رقم خواهد خورد. / فارس

ارسال نظر